Stärkta av framgångarna på årets Vätternrunda så spänner SUMO-initiativet till Vätternrundalag; Stockholm Allied Powers bågen och siktar ännu högre inför 2018. Nu ska vi under de magiska sju timmarna!

Sju timmar får väl rimligen anses vara någon typ av ”slutboss” eller sista möjliga utmaning för ett amatörlag?  Det kittlar spännande kring utmaningen just nu, då det fortfarande är tillräckligt långt borta för att höga ambitioner och mängder av tuff träning med lite tur iallafall teoretiskt borde kunna göra det möjligt att nå individuell form och bygga ett lag byxat för utmaningen. Eller iallafall är vi inte mer insiktsfulla än att vi vill tro det.

Det kommer dock vara ännu viktigare för oss att se till att få med oss de starkaste och mest skoningslösa (nåväl, lagspelare behöver det också vara) cyklisterna med viljor som stål, hög FTP och glatt humör för att detta ska gå vägen!

Är du sugen på att göra oss sällskap i lidandet så får du gärna kontakta oss!
Gör det lämpligen via får Facebook-sida, eller via någon av cyklisterna i laget om du råkar känna någon av oss.

https://www.facebook.com/StockholmAlliedPowers/